Maribor 14-16. novembar, "Kongresni centar Habakuk"

 

Institut informacijskih znanosti u Mariboru (IZUM) nastavlja sa organizacijom tradicionalnih dvogodišnjih međunarodnih konferencija COBISS. Nit vodilja ovogodišnje konferencije COBISS 2011 biće slobodan protok bibliografskih informacija i s tim u vezi očekujemo kompetentne predavače, a među njima i predsednika najvećeg svetskog bibliografskog servisa OCLC, gospodina Džeja Džordana, koji će nastupiti sa uvodnim predavanjem.

Udarne teme biće na programu prvog dana konferencije, dok je drugi dan namenjen konkretnim sadržinskim i tehnološkim temama, te prvom susretu "Alumni postdiplomskih studija COBISS". Tokom konferencije će se, svakako, često pružati prilika za međusobna upoznavanja, za obnavljanje poslovnih i privatnih poznanstava, te za razmenu iskustava (odnosno za "društveno umrežavanje ", ako već hoćemo da se koristimo terminologijom u trendu). Tradicionalni večernji susret takođe ostaje konstanta.

O detaljima programa obaveštavaćemo vas tekuće na web stranici. Molimo vas da u vašim kalendarima označite 15. i 16. novembar i dopišete "kongresni centar Habakuk". Pozivamo vas da zajedno s nama doprinesete uspehu konferencije COBISS 2011.

Davor Šoštarič
direktor

Program konferencije

 

 
 
All Right Reserved ©